Det nærmer seg innlevering!


Fristen for å sende inn til Veslefrikkprisen 2015 er fredag 20. februar (noen har vinterferie den uka, men det er fullt mulig å levere tidligere). Det kan hende det dukker opp spørsmål – og vi er klare for svare.

Men først, her er tre oppfordringer til deg:

1) Lurer du på noe? Ta kontakt.

Det kan være om faglige saker, om lydopptaket, komponistrapporten, skjema for innlevering – eller hva som helst annet. Ingen spørsmål er dumme. Ingen spørsmål er for små. Vi har bare så inderlig lyst til at dere skal få en god opplevelse.

Slik når du oss:

– E-post: Bruk kontaktskjemaet eller skriv til post@musikkfaget.no

– SMS/telefon: Skriv en SMS til Eldar på 95 27 30 82, så ringer han tilbake. Eldar har mye undervisning selv, så SMS er bedre enn å ringe.

2) Send inn – uansett!

Vi vet at noen kan være usikre på om det de har gjort er bra nok. Hvem lurer ikke på det av og til? MEN glem det – send inn – det er ingen ting å tape! Alle får en konstruktiv tilbakemelding fra juryen om hva som var fint og hva som evt. kan gjøres annerledes en annen gang.

For en luksus å få tilbakemelding fra en ekte komponist!

3) Kom gjerne med tilbakemeldinger – ris og ros.

Vi som står bak Veslefrikk brenner etter å gi gode bidrag til lærere og elever! Vi har mange spennende tanker om hvordan vi kan ta Veslefrikk videre. Men for å få det til trenger vi DINE tilbakemeldinger. Hva var bra? Var noe vanskelig? Mer av hva? Eller mindre? Hvordan? Vi lurer ganske enkelt på alt som kan hjelpe oss til å forstå hvordan Veslefrikk kan bli bedre for deg!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

> Les mer om lydopptak og komponistrapport

> Les konkurransereglene

> Les spørsmål og svar

> Gå til skjema for innlevering