Har du spørsmål?


Julefreden senker seg over skolen – bra! Og på den andre siden av nyttår kan er det en god idé å komponere musikk. Da rekker dere fint å blir ferdig i tide til å sende inn musikk til Veslefrikkprisen 2015. Fristen er 20. februar. Hvis du skulle bli sittende å gruble litt, så send gjerne et spørsmål. Vi svarer i hele julen…

Julekalender litenDu kan sende faglige spørsmål, tips til organisering, om konkurranseregler – eller om hva som helst annet knyttet til det å komponere i musikkfaget. Bruk gjerne kontaktskjemaet.

Lav terskel for å delta

Det skal være lav terskel for å sende inn komposisjoner til Veslefrikk. Det er jo hele poenget! Ved å sende inn får dere en faglig tilbakemelding fra komponister og pedagoger i juryen.

Det er selvfølgelig også mulig å komponere uten å delta i konkurransen, – men da får vi ikke hørt hva dere lager og gitt dere en tilbakemelding…

Materiell

Det jobbes jevnt og trutt med å utarbeide mer materiell som du kan bruke i musikktimene. Følg med på vårt nyhetsbrev for å få informasjon (se skjema til høyre på denne siden).

Sørg uansett for å få sett noen av videoene som er laget om det å komponere musikk med Veslefrikkmetoden. Vi håper de kan være inspirerende!

Ha en riktig GOD JUL!