Hva vil ungdom skape?


Ny satsing på komponering med ungdom i skolen

Fra 2019 vil vi legge til rette for at enda flere barn og unge får muligheten til å utfolde seg kreativt. Med vår nye satsing for ungdom (13-15 år), har vi nå gratis veiledningsmateriell og mentorordning tilgjengelig for hele grunnskolen, uansett hvor i landet man bor. Startskuddet går den 14. januar, og du er velkommen til å delta på lanseringen!

Når: Mandag 14. januar 2019, kl. 15:00 – 16:00 (dørene åpner kl. 14:45)

Sted: Hvelvet på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Musikk er en naturlig inngang til skapende arbeid. Gjennom våre nasjonale og lokale aktiviteter gir vi barn og unge muligheten til å utvikle sine kreative evner i samhandling med andre. Vi legger til rette for inspirerende møter med profesjonelle kunstnere, og et høydepunkt er en konsert i samspill mellom deltakere og NRK Kringkastingsorkestret.

Med utviklingen av nye konsepter som når stadig nye målgrupper, ser stiftelsen også et behov for å endre navn. Er du nysgjerrig på hva det nye navnet blir og vil vite mer om det fantastiske alle barn og unge nå får muligheten til å oppleve? Meld deg på ved å sende navn på deltakere til Line@musikkfaget.no innen onsdag 9. januar. Det blir enkel bevertning.

Vi kan nå bekrefte at varaordfører i Oslo kommune, Kamzy Gunaratnam, kommer og vi skal få høre musikere fra NRK Kringkastingsorkesteret i samspill med elever fra fjorårets vinnerklasse fra Bekkelaget skole. I tillegg blir det enkel servering fra ungdomsbedriften Kompass & Co. Det er bare å glede seg!

NB! Lanseringen er åpen for alle, men krever påmelding.