Lav terskel for å sende inn!


Veslefrikk er godt i gang…dvs. skoler er godt i gang med å komponere. Så bra! Nå har også skjemaet for innlevering til Veslefrikkprisen kommet på plass.

Lav terskelveslefrikk-figur-1

Først og fremst er det viktig å understreke at det skal være lav terskel for å delta i Veslefrikk. Poenget er jo å få erfaringer fra det å skape sin egen musikk. Det har vi alle gjort som pludrende og syngende småbarn, i barnehagen eller i et stille øyeblikk alene på barnerommet. Skolen skal ta dette noen hakk videre. Et av de tre hovedområdene i læreplanen for musikkfaget i grunnskolen er nettopp å komponere, og det finnes mange gode grunner til det.

Å skape, være kreativ er ikke noe man blir utlært i, – det er en kontinuerlig prosess som kan lede oss i utrolig mange retninger. Både barn og lærere har svært forskjellige erfaringer fra før, men uansett hvor dere står kan dere levere bidrag til Veslefrikkprisen. Ung eller gammel, erfaren eller uerfaren – det spiller ingen rolle! Alle vil få en tilbakemelding på det de har levert, og den vil inneholde tips til veien videre.

Skjema for innlevering

SommerfuglSkjema for innlevering er nå på plass. Vi anbefaler å lese om innlevering tidlig, slik at dere vet hva som skal leveres og hvilken informasjon dere trenger for å sende inn bidrag.

Vi gleder oss til å få musikken deres «flyvende» inn til oss!

> Les om lydopptak og komponistrapport her…

> Gå til denne siden for å lese om innlevering og se skjemaet…

Siste frist for innlevering er 20. februar 2015, kl. 23.00.