Nye promovideoer med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB


To nye videoer for å promotere Veslefrikkprisen er nå laget. Det hadde ikke latt seg gjøre uten innvilget aktivitetsstøtte fra Sparebankstiftelsen DNB. 

I 2017 mottok Velsefrikkprisen totalt 314 komposisjoner laget av 1.912 barn. Dette representerer en økning i antall bidrag og deltakere sammenlignet med året før. Samtidig vet vi, basert på tilbakemeldinger, at mange bruker Veslefrikks materiell og Veslefrikkprisen som en anledning til å komponere, men uten å sende inn til konkurransen. Med de nye videoene håper vi å inspirere enda flere barn og lærere fra hele landet til å komponere musikk i undervisningen og sende inn sine verk til Veslefrikkprisen 2018. Her kan du lese mer om hvordan man deltar. 

Produksjonen av videoene er utført av det Febril Media. Deres fotograf Jan Magne Hanssen fulgte vinnerne av Veslefrikkprisen under deres besøk i Oslo sist april. Hans eget materiale og NRKs opptak av selve prisvinnerkonserten er benyttet til utformingen. Målet er nå å få vist videoen gratis på TV 2 under reklamefri dag første juledag.

Kortversjon (0:30):

Langversjonen (1:43):

Les mer om Sparebankstiftelsen DNB sitt arbeid for å utløse gode krefter her. 

Sparebankstiftelsen DNB