Sparebankstiftelsen DNB gir 1,5 millioner


Birthe Selvåg fra Sparebankstiftelsen DNB overrekker gave på 1,5 millioner kroner til Stiftelsen Veslefrikk.Sånn ser du ut i det øyeblikket du får vite at Stiftelsen Veslefrikk får 1,5 millioner

Under prisvinnerkonserten i Store Studio fredag 13. april ble Stiftelsen Veslefrikk overrasket med en uvurderlig gave fra Sparebankstiftelsen DNB! De har besluttet å støtte videreutviklingen av Veslefrikk for barn i alderen 6-12 år OG utarbeiding av nytt konsept med produksjon av videoer, tekster og fagmateriell rettet mot ungdom i alderen 13-15 år. Videre skal pengene brukes til lansering og videreutvikling av nettbasert mentorløsning og litt til administrasjon.

I sin tale kunne gaverådgiver Birthe Selvaag fortelle: «Sparebankstiftelsen DNB er en stiftelse som gir støtte til allmennyttige prosjekter – en stiftelse som vil utløse gode krefter. Vi tenker at Veslefrikk gjør nettopp dét, de utløser virkelig gode krefter. De har fått barn til å bruke sine evner på å skape musikk som Kringkastingsorkesteret (KORK) nå skal fremføre sammen med dem! LIVE! Det barna har sett – eller tenkt, eller hørt – eller kanskje bare følt – har de greid å gjøre om til musikk. Ideene deres er skapt om til noe som vi alle får glede av å høre på. Det er å utløse gode krefter!»

Logo for Sparebankstiftelsen DNB